Impression by Lydia

Acrylnagels

Wat is acryl?

Acryl is één van de tot nu toe meest gebruikte producten om bestaande nagels te verlengen. Acryl kenmerkt zich namelijk door de enorme hardheid en duurzaamheid. Met acrylnagels van Nail salon Wijchen Impression bij Lydia kun je werkelijk alles doen zonder bang te zijn dat je nagels beschadigen of afbreken. Om deze woorden kracht bij te zetten, krijg je na een behandeling twee weken garantie op je acrylnagels.

Acrylnagels laten zetten

Door acrylpoeder en acrylvloeistof te vermengen vormt zich een bolletje. Dit bolletje breng ik op je nagel aan en dit vormt de uiteindelijke acrylnagel. Acrylnagels zien er natuurlijk uit en zijn ondanks de hardheid dun. Binnen enkele seconden is acryl hard zonder gebruik van een lamp. Vervolgens kun je met jouw nieuwe nagels alle kanten op. Kies jij voor één van de vele mooie kleuren nagellak die mijn salon rijk is, French manicure of nail art?

Levensduur van acrylnagels?

Na gemiddeld een week of 3 moeten acrylnagels worden na behandeld om deze mooi en stevig te houden. Dit komt omdat je eigen nagels onder de acrylnagels gewoon doorgroeien, waardoor er een uitgroei ontstaat. Bij een nabehandeling wordt 95% van de oude acrylnagel verwijderd en wordt er een nieuwe laag acryl aangebracht om weer de ultieme stevigheid te ervaren.

* Bij bovenstaande behandelingen kunt u een warme paraffinebehandeling bijboeken voor heerlijk zachte handen!